Verzenden, Levertijden & Retourneren

 

Verzenden

1. Bestellingen binnen Nederland

Verzendkosten bedragen €4,95. 

2. Bestellingen binnen België & Duitsland

Verzendkosten naar België en Duitsland bedragen €15,-. 

3. Bestellingen binnen overige landen

Op aanvraag. 

Bestellingen van Bat of an Eye worden verstuurd via PostNL. 

Bestellingen worden zo veel mogelijk verzonden in hergebruikt materiaal (dozen). Uiteraard zorgen we er voor dat jouw aankoop leuk is ingepakt.

 

COVID-19 Post NL 

Online bestellen is ten tijden van corona een veilige en makkelijke manier om producten in huis te halen. De hoeveelheid pakketten en brievenbuspakjes die PostNL verwerkt is daardoor vaak groot. Hierdoor kan de bezorging wat later zijn dan je van hen gewend bent. Dat geldt ook voor internationale zendingen. We vragen hiervoor begrip.

 

Levertijd

In principe zijn alle artikelen in onze webshop direct uit voorraad leverbaar en kunnen we je bestelling snel verwerken.

Indien je hebt gekozen voor afhalen

- Je kunt je bestelling GRATIS dezelfde dag ophalen in de winkel (Zuidpromenade 3, Soest).

- Of neem voor een ophaal afspraak contact met ons op via [email protected]

Nederland

- Je bestelling wordt op werkdagen dezelfde dag nog verzonden, mits vóór 14.00 uur besteld. Bestellingen die je op zaterdag of zondag hebt geplaatst worden op de maandag verwerkt.

- Mocht onverhoopt iets niet de volgende dag geleverd kunnen worden of heb je een bestelling van een item dat niet in de webshop staat, dan nemen we uiteraard contact met je op.

Bovenstaande bezorgtermijnen gelden voor Nederland. Een pakket naar een adres in België wordt doorgaans binnen 2 dagen bezorgd. 

Plaats je een bestelling met voorradige- en niet voorradige artikelen?

Wanneer je een bestelling plaatst met voorradige- en niet voorradige artikelen dan kan het zijn dat we je tegemoet willen komen en alvast de voorradige artikelen - uiteraard op onze kosten - naar je versturen. Dit is alleen van toepassing op bestellingen vanaf € 80,-.

 

Bat of an Eye kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen die worden veroorzaakt door PostNL.

 

Retourneren

Wil je iets retourneren? Dat is uiteraard mogelijk. De zichttermijn is 7 dagen en gaat in op de dag dat het pakket bij jou is afgeleverd. Binnen deze termijn kun je je herroepen. Na herroeping heb je nog eens 7 dagen de tijd om de artikelen terug te sturen. 

Het artikel dient in originele staat en verpakking te worden teruggestuurd (zelf afgeven kan natuurlijk ook bij onze winkel in Soest, Zuidpromenade 3). De verzendkosten voor retourzending zijn voor eigen rekening. We adviseren je om het verzendbewijs te bewaren.

Retouren die schade oplopen door een ondeugdelijke verpakking, kunnen wij in behandeling nemen, maar de kosten zijn voor jou als klant.

Wil je iets retourneren? Stuur dan eerst even een e-mail naar [email protected] Stuur vervolgens de producten die u heeft gekregen terug naar:

Bat of an Eye
t.a.v. Retouren
Zuidpromenade 3
3768 EM Soest, Nederland

Zodra we de bestelling retour hebben ontvangen en hebben gecontroleerd wordt deze verder afgewikkeld. Je krijgt van ons een bevestigingsmail als we de retourzending hebben ontvangen. Het aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten) zal zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping worden terugbetaald. De verwerkingstijd is afhankelijk van het door jou gekozen betaalmiddel waarmee je bij je bestelling hebt betaald. 

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen of  tot je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Items uit de collectie Unieke Vondsten kunnen na afhalen niet worden geretourneerd.

 

Ruilen

Wil je een artikel ruilen omdat je bijvoorbeeld een verkeerde kleur hebt aangevinkt? Dat kan, mits het item dat je er voor in de plaats wilt hebben nog voorradig is. De verzendkosten van het terugsturen van het verkeerde artikel(en) en het opnieuw verzenden van de juiste items zijn voor eigen rekening. Wanneer wij jouw artikel(en) retour hebben ontvangen nemen we contact met je op en zullen wij je een betaalverzoek sturen t.b.v. de verzendkosten. Indien de verzendkosten niet binnen 5 werkdagen zijn betaald, zullen wij het aankoopbedrag terugstorten.