Over Bat of an Eye

Welkom bij Bat of an Eye!

Kom gezellig snuffelen in onze webshop met de leukste hebbedingetjes! Van kleding tot interieur en alles daartussen: je vindt het hier bij Bat of an Eye!

Nieuw bij Bat of an Eye zijn de 'Unieke Vondsten'. Hier tref je items die al zijn gebruikt, bijvoorbeeld als showroommodel. Ook proberen we design items voor je te vinden, die je eigenlijk niet mag missen. Deze items zullen in goede staat zijn en zijn soms te groot om per post te versturen. Mocht dit het geval zijn, dan nemen we contact met je op om een ophaal afspraak met je te maken.

De afgelopen maanden hebben wij niet stil gezeten. We hebben namelijk nóg iets nieuws: wij geven nu ook interieuradvies. Van kleuradvies, inrichting, styling of inkoop (en alles daar tussenin), wij kunnen je bijstaan en adviseren. Heb je interesse? Neem dan even contact op ([email protected]). Je hebt al een afspraak vanaf €99! Voor dit bedrag kom je langs bij ons in de stenen winkel (liefst buiten openingstijden) met al je plaatjes, andere beelden en stalen die je al hebt ter inspiratie. Ik zal ter plekke zoveel mogelijk tips & tricks geven waar je mee aan de slag kan. Heb je meer hulp nodig of wil je dat ik naar jou toe kom? Dat kan natuurlijk ook. Neem even contact op voor overleg. 

Verder zullen er regelmatig nieuwe producten te vinden zijn bij Bat of an Eye. Aangezien wij van variatie houden in ons winkelaanbod (zo blijft het leuk om geregeld even te komen neuzen) kan het ook zijn dat bepaalde items eenmalig/beperkt worden aangeboden. Wacht daarom niet te lang met bestellen! Klik snel verder en ontdek ons!

Staat jouw item er niet tussen? Stuur ons gerust een appje of mailtje en we kijken graag hoe we je kunnen helpen

Ruim 3 jaar geleden begonnen wij onze stenen winkel in Winkelcentrum Soest-Zuid, Soest. Hier én in de omgeving zijn wij inmiddels een begrip. Leuk als je ons een keer komt bezoeken!

Veel winkelplezier! ♥

Lfs, Karen

 

Overige info

 

Jouw spullen bij Bat of an Eye?

Heb je interesse in Bat of an Eye als verkooppunt? Stuur ons dan gerust een email. Wij zijn altijd op zoek naar unieke, vernieuwende producten! 

 

Bat of an Eye als leverancier voor jouw (zakelijke)cadeaus of (kerst)pakketten?

Hier staan wij zeker voor open! Aarzel niet om contact op te nemen; wij bespreken graag de mogelijkheden afgestemd op jouw wensen en budget. Wij kunnen onder andere voorzien in op maat relatiegeschenken, verjaarscadeaus of cadeaubonnen voor medewerkers/relaties of bijvoorbeeld kerstpakketten voor jouw bedrijf of organisatie/club.

 

Wat betekent Bat of an Eye?

Vaak krijgen wij de vraag wat Bat of an Eye betekent. We leggen dit graag aan je uit: Een ‘bat of an eye’ (Engels) is een (snelle) subtiele weergave van een emotionele reactie zoals bijvoorbeeld vreugde of enthousiasme. In het Nederlands zouden we het vrij kunnen vertalen als ‘in een oogwenk’. Het is ons doel om jou voor een kort moment even uit de dagelijkse hectiek of sleur te halen en je een cadeautje te geven in de vorm van ‘me-time’. Hopelijk lukt dit ook! 

 

Volg ons op social media!

Volg ons ook op Instagram (@batofaneyeshop) en/of Facebook (/batofaneye)!

 

 

Bat of an Eye | Eigenaar: K.J. (Karen) Niekerk | Email: [email protected] | Telf: +31 (0)6 83798890 | Winkel- & Correspondentieadres: Zuidpromenade 3, 3768EM, Soest, Nederland | IG: @batofaneyeshop | FB: /Batofaneye | Bank: NL11 RABO 0340 2671 27 | BTW-id: NL 002163225B15 | KvK: 70726981