Over Bat of an Eye

Welkom bij Bat of an Eye!

Kom gezellig snuffelen in onze webshop met de leukste hebbedingetjes! Van kleding tot interieur en alles daartussen: je vindt het hier bij Bat of an Eye! De webshop wordt actief bijgehouden en er zullen dus regelmatig nieuwe producten te vinden zijn. Aangezien wij van variatie houden in ons winkelaanbod (zo blijft het leuk om geregeld even te komen neuzen) kan het ook zijn dat bepaalde items eenmalig/beperkt worden aangeboden. Wacht daarom niet te lang met bestellen! Klik snel verder en ontdek ons!

Staat jouw item er niet tussen? Stuur ons gerust een appje of mailtje en we kijken graag hoe we je kunnen helpen

Zo'n 2 jaar geleden begonnen wij onze stenen winkel in Winkelcentrum Soest-Zuid, Soest. Hier én in de omgeving zijn wij inmiddels een begrip. Per 11 september 2021 openen wij onze deuren aan de Bakkerstraat 22 in Utrecht. Leuk als je ons een keer komt bezoeken!

Veel winkelplezier! ♥

Lfs, Karen

 

Overige info

 

Jouw spullen bij Bat of an Eye?

Heb je interesse in Bat of an Eye als verkooppunt? Stuur ons dan gerust een email. Wij zijn altijd op zoek naar unieke, vernieuwende producten! 

 

Bat of an Eye als leverancier voor jouw (zakelijke)cadeaus of (kerst)pakketten?

Hier staan wij zeker voor open! Aarzel niet om contact op te nemen; wij bespreken graag de mogelijkheden afgestemd op jouw wensen en budget. Wij kunnen onder andere voorzien in op maat relatiegeschenken, verjaarscadeaus of cadeaubonnen voor medewerkers/relaties of bijvoorbeeld kerstpakketten voor jouw bedrijf of organisatie/club.

 

Wat betekent Bat of an Eye?

Vaak krijgen wij de vraag wat Bat of an Eye betekent. We leggen dit graag aan je uit: Een ‘bat of an eye’ (Engels) is een (snelle) subtiele weergave van een emotionele reactie zoals bijvoorbeeld vreugde of enthousiasme. In het Nederlands zouden we het vrij kunnen vertalen als ‘in een oogwenk’. Het is ons doel om jou voor een kort moment even uit de dagelijkse hectiek of sleur te halen en je een cadeautje te geven in de vorm van ‘me-time’. Hopelijk lukt dit ook! 

 

Volg ons op social media!

Volg ons ook op Instagram (@batofaneyeshop) en/of Facebook (/batofaneye)!

 

 

Bat of an Eye | Eigenaar: K.J. (Karen) Niekerk | Email: [email protected] | Telf: +31 (0)6 83798890 | Winkel- & Correspondentieadres: Zuidpromenade 3, 3768EM, Soest, Nederland | IG: @batofaneyeshop | FB: /Batofaneye | Bank: NL11 RABO 0340 2671 27 | BTW-id: NL 002163225B15 | KvK: 70726981